Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/vanbeers-advocaat.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79
Home » Strafrecht Essen

Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Strafrecht Essen

Op zoek naar een advocaat in Essen of Zundert, of een advocatenkantoor in Wouw? Dan is advocatenkantoor van Beers in Roosendaal de meest dichtbij zijnde specialist op het gebied van strafrecht en vele andere rechtsgebieden in Essen en omgeving. Bij dit kantoor kunt u namelijk terecht bij Dhr. van Beers, een advocaat met een ervaring die terug gaat tot 2001. Door deze ervaring kunt u bij Advocatenkantoor van Beers terecht voor hulp op uiteenlopende rechtsgebieden, waaronder het strafrecht in Essen. Ons kantoor is gevestigd in Roosendaal, vlakbij Wouw, Essen en Zundert. Maak een afspraak of loop gerust een keer binnen.

U kunt voor strafrecht en jeugdstrafrecht in Essen bij ons terecht

Dankzij de ervaring van advocaat B.P.A. van Beers, kunt u bij ons terecht voor een advocaat met een grondige kennis van de landelijke en regionale wetgeving in Essen, Zundert en Wouw. Onder deze noemer valt ook het jeugdstrafrecht. In ons advocatenkantoor bij Wouw hebben wij regelmatig te maken gehad met strafzaken met minderjarige verdachten. Het gaat dan om jongeren tussen de 12 en de 18 jaar oud. Loopt u dus tegen de vervelende situatie aan dat u een advocaat nodig heeft voor uw kind in Essen of Zundert, schakel dan de professionals van Advocatenkantoor van Beers in om de verdediging te voeren. In de kennismaking zal dhr. Van Beers u in heldere taal uitleggen wat uw rechten en opties zijn.

Neem snel contact met ons op

Wanneer het om een zaak gaat waarbij het strafrecht van toepassing is voor u of een van uw naasten, dan is er vaak haast bij geboden om alle informatie op tafel te krijgen en een verdediging te formuleren en uw opties door te spreken. Neem dan ook snel contact op met ons advocatenkantoor te Roosendaal, vlakbij Wouw en Oudenbosch, om een afspraak te maken. Hiervoor kunt u ons bellen op telefoonnummer 0165 -74 31 05. Woont u zelf in Essen of Zundert en heeft u een advocaat nodig? Loop dan gerust even binnen bij ons kantoor in Roosendaal.

Contact

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Maandag 09:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag: Gesloten

Neem vrijblijvend contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.