Verbintenissenrecht

Home » Verbintenissenrecht

Verbintenissenrecht

Ondersteuning bij verbintenissenrecht in en nabij Roosendaal is gewenst bij vele verschillende situaties. Heeft u te maken met een wederpartij die zijn of haar afspraken niet nakomt, leidt u schade als gevolg van onrechtmatig handelen door een ander óf heeft u ruzie met de buren over een schutting? Neem dan contact op met Advocatenkantoor Van Beers voor advies.

Een gespecialiseerd advocaat bij verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht is erg divers en omvangrijk en houdt zich bezig met civiele verbintenissen. Het verbintenissenrecht ziet met name op de rechten en verplichtingen die voortvloeien tussen personen die met elkaar een contract of overeenkomst hebben gesloten. Voor verbintenissenrecht staan wij in Roosendaal voor u klaar met raad en daad. De specialist in verbintenissenrecht bij Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal staat u bij wanneer het op een procedure aankomt. Nakoming van een verbintenis kan namelijk in rechte worden afgedwongen door middel van een procedure.

Neem contact op voor meer informatie

Zit u met een vervelende situatie binnen verbintenissenrecht waar u een advocaat in Roosendaal goed voor zou kunnen gebruiken? Loop bij ons binnen of maak een afspraak wanneer u verder weg woont door te bellen met telefoonnummer 0165 -74 31 05. Geef uw wensen en verwachtingen aan ons door en wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Neem contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.