Verbintenissenrecht

Home ยป Verbintenissenrecht

Verbintenissenrecht

Bent u op zoek naar ondersteuning bij zaken omtrent het verbintenissenrecht rondom Roosendaal? Advocatenkantoor Van Beers staat u bij in verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan zaken waarbij een wederpartij haar afspraken niet nakomt. Ook wanneer u schade leidt als gevolg van onrechtmatig handelen door een ander of wanneer u ruzie heeft met uw buren, benadert u ons advocatenkantoor om u bij te staan.

Een gespecialiseerd advocaat bij zaken binnen het verbintenissenrecht

Het verbintenissenrecht is erg omvangrijk en houdt zich bezig met civiele verbintenissen. Binnen dit rechtsgebied houden we ons bezig met de rechten en verplichtingen die voortvloeien uit overeenkomsten tussen personen. Wij staan voor u klaar met juridisch advies. Zo rekent u altijd op hulp van een specialist in verbintenissenrecht bij Advocatenkantoor Van Beers, wanneer het op een procedure aankomt. Nakoming van een verbintenis kan namelijk in rechte worden afgedwongen door middel van deze procedure.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u een situatie binnen verbintenissenrecht waar u een advocaat in Roosendaal goed voor zou kunnen gebruiken? Loop bij ons binnen of maak een afspraak door te bellen naar telefoonnummer 0165 -74 31 06 als u niet in de buurt woont. Geef uw wensen en verwachtingen aan ons door. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Neem contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advocatenkantoor Van Beers