Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Advocaat kinderalimentatie en partneralimentatie

Wilt u graag hulp van een advocaat in uw procedure rondom kinderalimentatie of partneralimentatie in de regio Oudenbosch, Oud Gastel of Hoeven? Voor dit soort zaken gaat u naar Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal. Advocaat Mr. B. P. A. van Beers is actief in de wijde omgeving van deze stad. U rekent dan ook in diverse regio’s op de expertise en kennis van onze vakbekwame advocaat.

Neem vrijblijvend contact op

Onze advocaat staat u bij in een zaak over kinderalimentatie of partneralimentatie

Wanneer u gaat scheiden van uw partner bent u onderhoudsplichtig. Dit betekent dat u een tijd lang verplicht blijft om financieel voor uw ex-partner en uw eventuele kinderen te zorgen. Deze alimentatieplicht geldt niet alleen voor stellen die getrouwd zijn, maar ook voor stellen die hun geregistreerd partnerschap ontbinden. Lukt het niet om met uw partner afspraken te maken over de alimentatie? Onze advocaat staat u bij om de kinderalimentatie of partneralimentatie voor u te berekenen. Op die manier hopen we sneller tot een overeenstemming te komen. Mocht de overeenkomst uitblijven, dan kan er naar een rechter worden gestapt. Ook dan zal onze advocaat met kennis binnen het familierecht u bijstaan.

Neem contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang hulp van een vakkundige advocaat

Als u gaat scheiden, of uw geregistreerd partnerschap ontbindt, is het belangrijk om afspraken te maken over de alimentatie. Heeft u hierbij hulp nodig? Een advocaat van ons advocatenkantoor staat voor u klaar om u te helpen bij uw procedure omtrent kinderalimentatie of partneralimentatie. Neem contact met ons op via 0165 -74 31 06 om uw vragen te bespreken, of kom hiervoor langs op ons kantoor in Roosendaal. Wij bevinden ons nabij het station en zijn zowel per trein als per auto goed bereikbaar vanuit de wijde omgeving.

Advocatenkantoor Van Beers