Home » Strafrecht Roosendaal

Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Strafrecht Roosendaal

Voor juridische zaken omtrent het strafrecht, schakelt u natuurlijk een strafrechtadvocaat in Roosendaal in bij Advocatenkantoor Van Beers. Mr. Van Beers is sinds 2001 advocaat en heeft zich in de daaropvolgende jaren bekwaamd als strafrechtadvocaat in Roosendaal. In al die jaren heeft Advocatenkantoor Van Beers zaken behandeld die betrekking hadden op gewelds-, vermogens-, zeden-, verkeers- en levensdelicten. Om die reden is Advocatenkantoor Van Beers dan ook zeer bekend met niet alleen het strafrecht in Roosendaal, maar hebben wij ook zaken bepleit in de rechtbanken in onder andere Breda, Middelburg, Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch. Neem vandaag nog contact op met deze strafrechtadvocaat in Roosendaal en maak een afspraak.

Strafrecht én jeugdstrafrecht in Roosendaal

Het strafrecht in Roosendaal is gericht op volwassen mensen. Helaas ontstaan er ook strafrechtelijke procedures dankzij de acties van minderjarigen. Wat doet u dan als bijvoorbeeld uw kind verdacht wordt gesteld in een zaak? Ook dan kunt u gelukkig terecht bij de strafrechtadvocaat van Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal. Dus ook voor alle jongeren tussen de 12 en 18 jaar kunnen wij optreden als advocaat bij jeugdstrafrecht in Roosendaal.

Wij leggen u graag meer uit!

Strafrecht in Nederland kan van tijd tot tijd verwarrend werken. Schakel dan ook Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal in voor meer informatie over onze diensten als strafrechtadvocaat. Hiervoor kunt u ons bellen op telefoonnummer 0165 -74 31 05 voor meer informatie. Woont u zelf in Roosendaal? Loop dan gerust even binnen!

Neem vrijblijvend contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.