Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Strafrecht in Roosendaal

Voor juridische zaken binnen het strafrecht, schakelt u een strafrechtadvocaat in via Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal. Mr. Van Beers is sinds 2001 advocaat en heeft zich in de daaropvolgende jaren bekwaamd als strafrechtadvocaat. U rekent op een goede juridische ondersteuning tijdens elke fase van een strafzaak.

Neem vrijblijvend contact op

Reken op juridische ondersteuning van een strafrechtadvocaat binnen het strafrecht

Ons advocatenkantoor behandelt zaken met betrekking tot diverse delicten, waaronder:

  • Geweldsdelicten
  • Vermogensdelicten
  • Zedendelicten
  • Verkeersdelicten
  • Levensdelicten

Een strafrechtadvocaat staat u bij tijdens de gehele zaak. Ook kan hij aanwezig zijn tijdens het verhoor bij de politie, indien u dat wenst. U wordt van tevoren geïnformeerd over uw rechten en de mogelijkheden. Zaken binnen het strafrecht behandelen wij niet alleen in Roosendaal. Onze strafrechtadvocaat bepleit ook zaken in rechtbanken in andere steden, waaronder Breda, Middelburg en Rotterdam.

Neem contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jeugd- of volwassenenstrafrecht

Het strafrecht is gericht op volwassenen vanaf 18 jaar. Helaas ontstaan er ook strafrechtelijke procedures door de acties van minderjarigen. Wat doet u dan, als bijvoorbeeld uw kind verdacht wordt gesteld in een zaak? Ook dan kunt u gelukkig terecht bij de strafrechtadvocaat van Advocatenkantoor Van Beers. Wij treden namelijk ook op als advocaat bij zaken binnen het jeugdstrafrecht in Roosendaal.

Benader ons voor meer informatie

Strafrecht in Nederland kan van tijd tot tijd verwarrend werken. Schakel daarom ons advocatenbureau in voor meer informatie over de diverse rechtsgebieden. Bel ons via 0165 -74 31 06 om onze medewerkers te spreken. Woont u zelf in Roosendaal? Loop dan gerust even binnen! Naast zaken binnen het strafrecht, schakelt u ons ook in voor andere zaken. Zo helpen wij u ook aan een advocaat om uw kinderalimentatie of partneralimentatie te regelen.

Advocatenkantoor Van Beers