Home » Scheidingsadvocaat Roosendaal

Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Scheidingsadvocaat in Roosendaal

Een scheidingsadvocaat in Roosendaal valt onder het rechtsgebied van personen- en familierecht. Een echtscheiding is in de meeste gevallen een periode van grote onrust voor mensen. Vertrouwde banden vallen weg en de emoties kunnen hoog oplopen, zeker wanneer er ook nog kinderen bij betrokken zijn. Een echtscheidingsadvocaat van Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal biedt hulp bij scheiden door de juridische procedures voor u in klare taal aan u uit te leggen en u in het verdere echtscheidingstraject te begeleiden. Door onze hulp met scheiden kunt u zich gaan richten op de 101 andere zaken die u te regelen heeft, terwijl onze echtscheidingsadvocaat in Roosendaal zich bezighoudt met het afhandelen van uw echtscheiding.

Als scheidingsadvocaat in Roosendaal hanteren we deze gedragscode

Omdat een echtscheiding een delicate procedure is waarbij het van belang is dat er objectief en opbouwend naar de situatie wordt gekeken door de advocaat, hanteren wij bij Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal een gedragscode met daarin onder andere de volgende punten:

  • De advocaat zal altijd aansturen op een constructieve en oplossingsgerichte benadering;
  • De advocaat werkt naar een houdbaar evenwicht toe, niet naar een win-verlies situatie;
  • De advocaat zal zijn cliënt altijd aansturen op het voeren van de dialoog tussen de betrokken partijen;
  • De belangen van eventuele kinderen zullen altijd bovenaan de prioriteitenlijst blijven staan.

Neem contact met ons op voor hulp bij uw scheiding

Voor een meer uitgebreide omschrijving van de gedragscode van onze echtscheidingsadvocaat in Roosendaal of de kosten voor deze hulp bij uw scheiding, vragen wij u om contact op te nemen door te bellen naar het telefoonnummer 0165 -74 31 06. In een vrijblijvend gesprek informeert onze echtscheidingsadvocaat in Roosendaal u graag over de juridische procedures. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op onze kwaliteit en expertise om alles in goede banen te leiden.

Neem vrijblijvend contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.