Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Scheidingsadvocaat in Roosendaal

Bent u op zoek naar een scheidingsadvocaat in de omgeving van Roosendaal? Een advocaat van Advocatenkantoor Van Beers biedt hulp tijdens uw echtscheiding, onder meer in de omgeving van Oudenbosch, Oud Gastel en Hoeven. Een scheiding is in de meeste gevallen een periode van grote onrust voor de betrokkenen. Vertrouwde banden vallen weg en emoties kunnen hoog oplopen, zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Onze echtscheidingsadvocaat biedt hulp tijdens uw scheiding. De juridische procedures worden in klare taal aan u uitgelegd en u ontvangt de juiste begeleiding van onze advocaat tijdens uw echtscheiding.

Neem vrijblijvend contact op

Welke gedragscode hanteert onze scheidingsadvocaat?

Een echtscheiding is een delicate procedure die valt onder het personen- en familierecht. Tijdens de scheidingsprocedure is het van belang dat er objectief en opbouwend naar de situatie wordt gekeken door de echtscheidingsadvocaat. Daarom hanteren we bij ons advocatenkantoor een gedragscode. Hieronder vallen de volgende punten:

  • De rechtskundige stuurt aan op een constructieve en oplossingsgerichte benadering;
  • De rechtskundige werkt naar een houdbaar evenwicht toe, niet naar een win-verlies situatie;
  • De rechtskundige stuurt aan op het voeren van de dialoog tussen de betrokken partijen;
  • De belangen van eventuele kinderen zullen altijd bovenaan de prioriteitenlijst blijven staan.

Uw advocaat staat u op professionele wijze bij tijdens het afhandelen van de echtscheiding. In overleg met de echtscheidingsadvocaat wordt bekeken wat de beste strategie is om uw scheiding en alles eromheen te regelen. Met de juiste hulp bij uw scheiding van onze scheidingsadvocaat kunt u zich richten op andere zaken die u te regelen heeft. Heeft u geen echtscheidingsprocedure maar bent u wel op zoek naar een advocaat die u bijstaat bij de ontbinding van uw geregistreerd partnerschap? Ook hierbij zijn wij u van dienst.

Neem contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op voor hulp bij uw scheiding

Heeft u hulp nodig van een advocaat tijdens een echtscheiding? Voor een meer uitgebreide omschrijving van de gedragscode van onze echtscheidingsadvocaat en de kosten voor deze hulp bij uw scheiding, vragen wij u om contact met ons op te nemen. U bereikt ons advocatenkantoor door te bellen naar 0165 -74 31 05. In een gratis oriënterend gesprek informeert onze echtscheidingsadvocaat u over de juridische procedures. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op de expertise van onze echtscheidingsadvocaat om alles in goede banen te leiden.

Advocatenkantoor Van Beers