Home » Rechtsbijstand Roosendaal

Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Rechtsbijstand Roosendaal

Gefinancierde rechtsbijstand in Roosendaal betekent dat u een deel, of de gehele gerechtelijke procedure gesubsidieerd krijgt. Voordat u echter rechtshulp kunt aanvragen moet er gekeken worden of u daar gezien uw situatie ook recht op heeft. Hiervoor kunt u dan ook een afspraak maken met Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal. Samen met de advocaat gaat u dan kijken of u recht heeft op rechtsbijstand en indien dit het geval is dan wordt hiervoor een aanvraag ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand. De toekenning voor rechtshulp wordt dan vastgesteld op basis van uw inkomensgegevens. Neem contact op met Advocatenkantoor Van Beers indien u wilt weten of u met uw situatie in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand.

Rechtsbijstand in Roosendaal, waar heeft u eigenlijk recht op?

Het aanvragen van rechtshulp in Roosendaal doet u samen met Advocatenkantoor Van Beers. Indien de aanvraag die wij versturen door de Raad van Rechtsbijstand wordt goedgekeurd, dan is de door u te betalen eigen bijdrage afhankelijk van de inkomenscategorie waar u in valt. In specifieke gevallen kunt u voor deze kosten een vergoeding aanvragen bij uw gemeente in de vorm van bijzondere bijstand voor rechtshulp. Per saldo kost het u dan niets. Al deze zaken zullen uitvoerig met u besproken worden wanneer u bij Advocatenkantoor Van Beers in Roosendaal aanklopt voor rechtsbijstand.

Neem contact op of loop binnen

Voor meer informatie over rechtshulp in Roosendaal kunt u gerust even bij ons binnenlopen. Woont u iets verder weg dan is het handig om even een afspraak in te laten plannen. Hiervoor kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0165 -74 31 06.

Neem vrijblijvend contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.