Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Rechtsbijstand ontvangen in Roosendaal

Gefinancierde rechtsbijstand in Roosendaal betekent dat u de gehele gerechtelijke procedure, of een deel daarvan, gesubsidieerd krijgt. Voordat u deze rechtshulp aanvraagt, wordt er door een advocaat van ons kantoor uit Roosendaal gekeken naar uw situatie. Samen met de advocaat bekijkt u of u recht heeft op rechtsbijstand. Indien dit het geval is, wordt uw aanvraag ingediend bij de Raad voor Rechtsbijstand. De toekenning voor rechtshulp wordt vastgesteld op basis van uw inkomensgegevens.

Neem vrijblijvend contact op

Waar heeft u recht op wanneer u rechtsbijstand ontvangt?

Wilt u rechtsbijstand aanvragen om uw zaak in een bepaald rechtsgebied te financieren? Het aanvragen van rechtshulp doet u met hulp van Advocatenkantoor Van Beers. Indien de aanvraag die wij versturen door de Raad van Rechtsbijstand wordt goedgekeurd, dan is de door u te betalen eigen bijdrage afhankelijk van de inkomenscategorie waar u in valt. In specifieke gevallen kunt u voor deze kosten een vergoeding aanvragen bij uw gemeente in de vorm van bijzondere bijstand voor rechtshulp. Per saldo kost het u dan niets. Al deze zaken zullen uitvoerig met u besproken worden wanneer u bij ons advocatenkantoor aanklopt voor rechtsbijstand.

Neem contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op of loop binnen

Wilt u meer informatie over rechtshulp, of juridisch advies ontvangen over een bepaalde zaak? Loop gerust eens binnen bij ons kantoor of neem telefonisch contact met ons op via 0165 -74 31 06. We kijken graag met u of u recht heeft op rechtsbijstand. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als voor bedrijven in een breed gebied rondom Roosendaal. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een advocaat rondom Oudenbosch? Ook dan schakelt u ons in.

Advocatenkantoor Van Beers