Deskundigheid

15 jaar ervaring

Vrijblijvend gesprek

Advocaat ontbinding geregistreerd partnerschap

Bent u op zoek naar een advocaat die u kan helpen bij de ontbinding van uw geregistreerd partnerschap, in de regio Oudenbosch, Oud Gastel of Hoeven? Advocatenkantoor Van Beers staat u graag bij. Het kantoor bevindt zich in Roosendaal, vanuit waar advocaat Mr. B. P. A van Beers in de wijde omgeving te werk gaat.

Neem vrijblijvend contact op

Uw advocaat helpt u om de ontbinding van uw geregistreerd partnerschap af te ronden

Wanneer u kiest voor de ontbinding van uw geregistreerd partnerschap, heeft u een advocaat nodig. Dit komt doordat de ontbinding de nodige emoties met zich mee brengt. Onze advocaat beschikt over de juiste kennis over het familierecht en bewaart het overzicht tijdens de procedure. U en uw ex-partner stellen, met behulp van de advocaat, een overeenkomst op waarin u de ontbinding van het geregistreerd partnerschap bevestigd. Bent u het niet eens over de financiële of de praktische gevolgen? Met hulp van onze advocaat komen jullie sneller tot een overeenkomst, bijvoorbeeld wat betreft de kinder- of partneralimentatie. Wanneer u en uw partner het niet eens worden, of wanneer er kinderen bij betrokken zijn, wordt de zaak door een rechter afgehandeld, zoals bij een echtscheiding

Neem contact op

  • In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe uw persoonlijke gegevens worden behandeld.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schakel een ervaren advocaat in om u bij te staan

Heeft u hulp nodig van een advocaat bij de ontbinding van uw geregistreerd partnerschap? Schakel ons advocatenkantoor uit Roosendaal in. Wij helpen u met zaken binnen diverse rechtsgebieden. Benader ons telefonisch via 0165 -74 31 06 om uw vragen en wensen te bespreken. Het is ook mogelijk om langs te komen voor een gratis oriënterend gesprek. U bereikt ons centraal gelegen kantoor eenvoudig zowel per trein als per auto.

Advocatenkantoor Van Beers